Beste bezoeker.

‘Ode aan de Peel’ , was als open air evenement hét succesverhaal van de zomer van 2017. Opgezet en uitgevoerd in de Noord-Limburgse en Brabantse Peel, door Wiek Lenssen Filmprodukties in samenwerking met stichting Brink.

Na de voorstellingen bereikten de organisatie nog vele verzoeken , met name voor de film ‘Portretten uit de Peel’. In het kielzog van Ode aan de Peel is er daarom een bijzonder bioscoopaanbod opgezet rond de film. Zie elders op deze website voor informatie over hoe, wat en waar…

In de maand augustus vond, verspreid over vijf Peelgemeenten Horst a/d Maas, Venray, Deurne, Peel en Maas en Nederweert, het culturele buitenprogramma ‘Ode aan de Peel’ plaats. Deze site geeft u alle informatie en een sfeerindruk.

Vele liefhebbers van natuur, film, muziek en theater haalden hun hart op bij ‘Ode aan de Peel’ onder een zwoele avondhemel. Samen met alle bezoekers kijken we met veel plezier terug op dit geslaagde evenement.

Het evenement ‘Ode aan de Peel’werd gedragen door de Peelregio van Noord-Limburg en Brabant. Dankzij de welwillende gastvrijheid van de gemeenten  kon dit evenement  verspreid over de regio worden aangeboden, alsmede dankzij de financiële ondersteuning door de Provincie Limburg,  het Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeenten Horst a/d Maas, Venray, Peel en Maas, Nederweert en Deurne.

Eén gedachte over “Beste bezoeker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *